TOTAL PROFIL

Profili za PVC stolariju ROPLASTO uvozimo iz Nemačke

TOTAL PROFIL

Kompanija Total Profil d.o.o. iz Požarevca je vodeći uvoznik i distributer kvalitetnih PVC profila ROPLASTO iz Nemačke na srpskom tržištu. Osnovana 2008. godine, kompanija se specijalizovala za snabdevanje građevinskog sektora najkvalitetnijim PVC profilima za prozore, vrata i ostalu PVC stolariju.

Vi ste na prvom mestu

Pored modernog magacina i prodajnog prostora, kompanija Total Profil poseduje i sopstveni korisnički servis, što klijentima omogućava da na jednom mestu dobiju kompletnu uslugu – od nabavke profila do tehničke podrške i saveta za ugradnju. Ova jedinstvena ponuda čini Total Profil prepoznatljivim i pouzdanim partnerom za sve koji traže kvalitetnu PVC stolariju.

Lakši pristup i bolja informisanost kupca  

Kako bi kupcima olakšali odabir najadekvatnijih profila, kompanija redovno učestvuje na građevinskim sajmovima u Srbiji, Nemačkoj i regionu, gde prezentuju svoj asortiman i nude stručno savetovanje. Pored toga, klijentima su dostupni i tehnički katalozi, kao i fizički uzorci proizvoda, što dodatno unapređuje proces odabira.

Sajmovi

Ono što izdvaja PVC profile ROPLASTO koje distribuira Total Profil jeste njihov nemački kvalitet i poreklo. Za razliku od mnogih profila na tržištu koji se lažno predstavljaju kao „nemački“, ovi profili su zaista uvezeni direktno iz Nemačke i odlikuju se vrhunskim kvalitetom, lakoćom obrade i dugotrajnošću. Ova činjenica, uz konkurentne cene, čini PVC stolariju Total Profila najoptimalnijim rešenjem za sve koji žele kvalitetnu i funkcionalnu PVC stolariju.

Zadovoljnikupci

{

Izvođač sam građevinskih radova, sarađujem sa kompanijom Total Profil već nekoliko godina i uvek sam bio izuzetno zadovoljan njihovom uslugom i kvalitetom proizvoda. Kada sam počeo da tražim dobavljača PVC profila za jedan od svojih projekata, Total Profil se nametnuo kao logičan izbor.

- Zoran Jovanović, vlasnik stolarske radnje

Ono što me je posebno impresioniralo jeste njihovo stručno znanje i posvećenost da mi pomognu da odaberem najadekvatnije profile za moj objekat. Stručnjaci iz njihovog korisničkog servisa su me detaljno savetovali o tehničkim karakteristikama, prednostima različitih profila i načinu ugradnje.

Petar, ing, gradjevinarstva

Kada su profili stigli, primetio sam da zaista jesu nemačkog kvaliteta, kao što su mi i obećali. Lako su se obrađivali i ugradili, a njihova izdržljivost i estetski izgled su me u potpunosti zadovoljili. Cena je takođe bila veoma konkurentna u poređenju sa drugim dobavljačima.

Jovica, preduzimač

Saradnja sa Total Profilom mi je omogućila da ovaj projekat završim na vreme i u skladu sa očekivanjima investitora. Svakako ću nastaviti da sarađujem sa ovom kompanijom i preporučujem ih svim kolegama koji traže kvalitetne i pouzdane dobavljače PVC profila.

Stevan, vlasnik građevinske firme

Posetite nas

Total Profil d.o.o.

Preduzeće za trgovinu na veliko.

Petrovački put bb
12000 Požarevac
Srbija

Pozovite nas

+381 (12) 524-445

Mobilni +381 64 9397777-Saša Stević
+381 65 9397733
+381 65 9397702

Pišite nam

totalprofil@gmail.com
sasa.total@gmail.com

Posetite Total Profil d.o.o. u Požarevcu i uverite se u kvalitet nemačkih PVC profila ROPLASTO. Naš stručni tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i pomoći u odabiru najadekvatnijih rešenja za vaš objekat.